Gastro Mag

JUNI 2020

Magasinet gastro mag har i deres juni udgave anbefalet 100 spisesteder i danmark, som de mener er et besøg værd.
her er vi nævnt, hvilket vi er meget stolte af. 

 

Visit Samsø

JUNI 2020

Visit samsø har lavet en lille video om vores hjemmelavede samsø fritter. Vi starter i marken hos vores lokale landmand renés øko grønt, da han er ved at så flere tons kartofler til madsnedkeriet, så vi kan lave vores populære fritter hele året - uden at løbe tør for kartofler.

 

B.T.

12. JUNI 2020

Journalist Jester møller Har kigget på steder udenfor Samsøs mest populære byer (Ballen Havn og Nordby) og givet sine 7 steder, der er et besøg værd. Her er vi i fint selskab med Vesbord fyr, Søster sidevind, ilse made, mårup havn, resturant dokken og besser udsigtstårn.

 

Samsø Posten

16. januar 2020

Samsø Posten var med, da vi sammen med Annelise Buur Rasmussen og Kim Bredsdorff Larsen holdte reception i forbindelse med, at vi har købt virksomheden Samsø Landkøkken efter nævnte pr. 1. januar 2020

Annelise og Kim stiftede Samsø Landkøkken tilbage i 2007 og vi glæder os til, at gøre dem kunsten efter

 

Samsø Posten

September 2019

Generationsskifte hos Samsø Landkøkken. Annelise og Kim (tv. på billedet) startede i 2007 Samsø Landkøkken, som laver de lækreste sirupper, eddiker, olier, kryddersalte, syltetøj og sennep.  I Samsø Madsnedkeri er vi så heldige, at overtage deres fantastiske produktserie fra 1. januar 2020, som sælges mange steder i Skandinavien.

Peter Falktoft og Esben Bjerre

Her går det godt

August 2019

Peter Falktoft og Esben Bjerre kom forbi Samsø Madsnedkeri på deres Samsø-rejseguide. Esben Bjerre siger blandt andet, at vores Fish n' Chips nærmer sig den de fik i fra foodtruck i Tokyo.

Lev drømmen

Samsø Kommune

April 2019

Tak til Samsø Kommunes bosætnings- og kommunikationskonsulent for at skrive en fin lille artikel om mit madiværksættereventyr

P4 på besøg

Januar 2019

 

Johannes Reimer fra P4 Østjylland var forbi for at lave et radioindslag om at flytte til Samsø og Iværksætteri (sendt d. 27. januar 2019 mellem 08:30 og 09:00).

Erhvervslivets nytårskur - Samsø Posten

Januar 2019

 

Samsø Turist- og Erhvervsforening var så søde, at invitere mig til at holde et oplæg om bosætning og iværksætteri til Erhvervslivets Nytårskur her på Samsø.

Tak til Samsø Posten for at fange mig i øjeblikket

Louisa Lorang

Maj 2018

Louisa Lorang og hendes team smager på og tager billeder af Samsø Fritterne og Madsnedkeriets burger til ferie magasinet Lorang og co til artiklen "Spis Samsø på en weekend"

 

Tingvej 13, Tranebjerg, 8305 Samsø

Tlf. 51 91 19 57

Mail: kontakt@samsoemadsnedkeri.dk

Se kontrolrapport for Samsø Madsnedkeri, engros

Se kontrolrapport for Samsø Madsnedkeri, detail

Kontrolrapport.gif
Kontrolrapport.gif

Tilmeld dig vores flaskepost her:

  • Facebook
  • Instagram - White Circle

©2020 tilhører Samsø Madsnedkeri