top of page

om os

Fra Aarhus til Samsø

og hjem til Aarhus igen

Det hele startede med en mobil sandwichcykel i Aarhus

idag driver vi et populært spisested på Samsø,

vi producerer håndlavede specialiteter af råvarer fra Samsø

og til januar 2023 åbner vi en lille afdeling i Markedshallen Nicolinehus, Aarhus

lyspære

vores historie

Det hele startede i 2017 med lige dele passion for mad og mennesker.

Efter endt uddannelse fra Aarhus Universitet med en kandidat i Nordisk Sprog og Litteratur og filosofi og et års tid som gymnasielærer, så var det som om, at der manglede noget… En stor skabertrang kombineret med en stor passion for mad og mennesker blev starten på vores mad-eventyr.

Tilbage i 2017 startede Philip Kim Hougesen sit mad-eventyr i Aarhus med en lille opsparing, en masse gå-på-mod og en hjemmedesignet sandwichcykel. Det skulle være farverigt, folkeligt og festligt. Det blev det og det er det heldigvis stadigvæk. Hele sommerhalvåret solgte han hjemmelavede gourmet sandwich, fik en masse kilometer i benene og en god portion masse erfaring.

Så skete der det fantastiske, at Philips hustru Katrine Kim Hougesen blev gravid. Og med en spirende drøm om det selvstændige iværksætter liv med afsæt i at skabe gode oplevelser og minder for andre gennem mad, kombineret med et godt familieliv, så førte det dem til skønne Samsø, hvor Philip og Katrine flyttede til sensommeren 2017.

I dag arbejder Philip og Katrine sammen i deres innovative madhus på Samsø, hvor de driver Samsø Madsnedkeri og de siger:

”Samsø Madsnedkeri er vores urbane mad-univers hvor vores kærlighed til god og ærlig mad lever og ånder. Vi er et innovativt madhus - hvor vores legeplads for håndværk, traditionel kogekunst og nye opskrifter med globale mad-trends udforskes og udleves. Vi bruger så mange lokale råvarer, som overhovedet muligt. Det betyder at vores spisested er sæsonbetonet”.

Foruden et populært spisested på Samsø så er det blevet til en serie af håndlavet gourmet produkter af lokale råvarer fra Samsø.

bottom of page